AGRONEWS.bg

Пет25052018

Последна промяна11:49:19 AM

Back Вие сте тук:Home Събития Изерете категория Конференции и семинари В Дряново провеждат семинар за хигиенни изисквания към животновъдните обекти

Конференции и семинари

В Дряново провеждат семинар за хигиенни изисквания към животновъдните обекти

kravi2

Семинар на тема „Ветеринарно-санитарни и хигиенни изисквания към животновъдните обекти. Хуманно отношение към животните” ще се проведе утре, 26 март 2013 г., от 10:00 часа, в гр. Дряново (в ритуалната зала на Общината), област Габрово. Д-р Георги Гинев от Областната дирекция по безопасност на храните, ще запознае фермерите с ветеринарно-санитарните и хигиенни изисквания към животновъдните обекти, както и с регистрацията на животновъдните обекти. Д-р Васил Петров от същата дирекция ще информира за изискванията, свързани с хуманното отношение към животните и категоризацията на млекодобивните стопанства. Главен експерт Даниел Денчев от Териториален областен офис на НССЗ ще представи възможностите за финансово подпомагане на животновъдните ферми по мерките от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.
Организатори на срещата са Националната служба за съвети в земеделието, Габрово, и Областна дирекция по безопасност на храните, Габрово.

Добавете коментар

Коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди на сексуален и расистки признак, порнографско или рекламно съдържание, ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторите!


Защитен код
Обнови

Енергия

energia

Животновъдство

jivornovadstvo

Растениевъдство

rastenievadstvo

Храни и напитки

vino

Пчеларство

pchelarstvo