AGRONEWS.bg

Съб22092018

Последна промяна11:49:19 AM

Back Вие сте тук:Home Събития Изерете категория Изложения Фестивал на розовия домат в София

Изложения

Фестивал на розовия домат в София

rozov domat

Първо издание на “Фестивал на розовия домат-фестивал на танците, движението и здравословната храна“ се проведе днес в София. Организатор на празника е МЕТРО България.

Жители от всички краища на столицата се стекоха в Княжевската градина, за да се насладят на изобилието от най-добрите розови домати и да се срещнат лично с производителите.

„Розивият домат е познат и обичан от българите, заради невероятните си вкусови качества. За нас е радост, че можем да предложим на потребителите това, което сме отгледали с много труд и любов.“ Това заяви Цветан Цветанов- земеделски производител от село Лепица, област Плевен пред екипа на АГРО ТВ. В стопанството си Цветан отглежда зеленчуци от години. Той е един от многото производители, които се довериха на МЕТРО България и предлагат розови домати директно на клиентите на голямата търговска верига.

Богата програма с изпълнители на живо, томбола и дегустации бяха само малка част от изненадите, които зарадваха гостите на празника. Една от най-големите атракции беше приготвянето на над 1 тон лютеница от майстор Ангел Ангелов и неговия екип. 

Добавете коментар

Коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди на сексуален и расистки признак, порнографско или рекламно съдържание, ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторите!


Защитен код
Обнови

Енергия

energia

Животновъдство

jivornovadstvo

Растениевъдство

rastenievadstvo

Храни и напитки

vino

Пчеларство

pchelarstvo