AGRONEWS.bg

Чет19072018

Последна промяна11:49:19 AM

Back Вие сте тук:Home Интервюта Предизвикателството и отговорността на първите

Интервюта

Предизвикателството и отговорността на първите

cgurbshkov

Г-н Гърбешков, като Ви поздравявам за придобиването на АГРО ТВ, заедно с принадлежащите сайтове AGROTV.BG и AGRONEWS.BG през ноември миналата година, моля да отговорите защо инвестирахте в този проект? Какви са целите Ви?
- Бъдещето е на нишовите канали. Това се е доказало и в САЩ, и в Европа. Аз скоро се върнах от едно дълго пътешествие и целта беше точно проучването на тази тенденция. Хората, които се интересуват от определен вид бизнес, било то хранително-вкусова промишленост или както е в нашия случай – селско стопанство, енергетика или каквото и да било друго, търсят и гледат своите професионални телевизионни канали. При вече 15 години опит в тази сфера, знаете – предаването Агрофорум е пионер в нашата фирма, реших, че е необходимо да използваме този наш опит и да направим 24-часова програма за селското стопанство в България. Още повече, че България е земеделска страна.
Цялото интервю четете в списание АгроКомпас брой януари
Директен достъп до списание АгроКомпас брой януари може да получите от ТУК

Добавете коментар

Коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди на сексуален и расистки признак, порнографско или рекламно съдържание, ще бъдат изтривани без предупреждение от модераторите!


Защитен код
Обнови

Енергия

energia

Животновъдство

jivornovadstvo

Растениевъдство

rastenievadstvo

Храни и напитки

vino

Пчеларство

pchelarstvo